RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Az impotencia mindig érzékeny téma a férfiak esetén. Általában problémákat okoz az érintett férfiaknak és a kapcsolataikban. Emellett gyakran amiatt aggódnak, hogy ettől majd nem tartják őket elég férfiasnak. Ennek eredményeképpen sok férfi kerüli, hogy beszéljen a problémáról egy bizalmasával vagy egy orvossal. Az impotenciát kiváltó okok egy része gyakori a férfi lakosság körében, és viszonylag könnyen kezelhető. Az impotencia nem kell, hogy továbbra is probléma maradjon! Olvasson tovább és tudjon meg többet a lehetséges okokról és az erekciós problémák megoldásának legjobb módszereiről.

IMPOTENCIA JELEI

Az erekciós problémákat merevedési zavarnak, vagy gyakran egyszerűen impotenciának nevezik. Minden kifejezés ugyanazokra a tünetekre utal.

Impotencia, amikor az érintett férfi a próbálkozások legalább kétharmada során nem tud erekciót elérni vagy fenntartani. A nemi szerv nem merevedik meg, vagy idő előtt megereszkedik. A tüneteknek legalább 6 hónapig fenn kell állniuk ahhoz, hogy a szó valódi értelmében merevedési zavarról beszélhessünk.

Az alkalmi potenciaproblémák nem tartoznak ide. Például nem tekinthető impotenciának, ha egy férfi alkoholfogyasztás után nem tud erekciót elérni vagy fenntartani. Valamint a sok stressz vagy stresszes problémák idején is normális, hogy a férfiak nem tudnak mindig és bármikor “készen állni.” Sok férfi már most is szed olyan természetes termékeket, mint a REGEN50, hogy megelőzzék a további potenciaproblémákat.

MENNYIRE GYAKORI AZ IMPOTENCIA?

Az impotencia gyakori probléma. A 60 év felettiek több mint felét érinti. Más tanulmányok szerint 50 éves koráig minden második férfi érintett lesz. A 70 év feletti férfiak körében a becslések szerint kétharmaduk szenved tőle. Már csak ezért sem kell, hogy a merevedési zavar kínos legyen egy férfi számára. De a potenciaproblémák lényegesen fiatalabb korban is jelentkezhetnek, a fiatalabb férfiaknál azonban az okok legtöbbször különböznek, mint egy idősebb férfinél. A következő cikkből megtudhatja, hogy mik ezek, hogyan és miért jelentkeznek, és mindenekelőtt, hogy hogyan lehet őket természetes termékekkel, például a REGEN50-nel kezelni.

AZ IMPOTENCIA OKAI

Az impotencia okai pszichológiai és fizikai okokra csoportosíthatók. Legtöbb esetben a fizikai okok vannak túlsúlyban. Tisztán pszichés okok is előfordulhatnak, különösen fiatalabb férfiaknál, de viszonylag ritka, hogy ezek az egyedüli okok.

Az impotencia leggyakoribb fizikai okai a következők:

 • A tesztoszteron hiánya
 • A nemi szervet érintő betegségek, pl. megnagyobbodott prosztata vagy prosztatagyulladás.
 • Szív- és érrendszeri betegségek, pl. magas vérnyomás vagy érrendszeri rendellenességek, dohányzás.
 • Anyagcsere-betegségek, pl. cukorbetegség
 • Idegrendszeri betegségek, pl. szklerózis multiplex
 • Korábbi kismedencei műtétek és a péniszt érintő sérülések
 • Bizonyos vényköteles gyógyszerek, például SSRI-k vagy béta-blokkolók szedése.

A fent említett okok közül a prosztatamegnagyobbodás, a prosztatagyulladás és a tesztoszteronhiány a leggyakoribb okai az impotenciának. A kellemetlen következmények ellenére egyben ezek az okok azok, amelyek a legtöbb esetben jól kezelhetők! A különböző gyógyszerek mellett, amelyekre később részletesebben is kitérünk, az olyan természetes hatóanyagok, mint amilyeneket a REGEN50 tartalmaz, szintén hasznosnak bizonyultak.

Idővel gyakran felmerül egy másik probléma is: a teljesítménykényszer.

Minél tovább tartanak a problémák, és minél elégedetlenebbé válik a párunk emiatt, annál erősebb lesz a férfi vágya arra, hogy újra teljesíteni tudjon az ágyban. Nem ritka, hogy a valódi élvezet háttérbe szorul, és a teljesítménykényszer veszi át a főszerepet. Ez egy ördögi kört hoz létre. Éppen ezért mindig nagyon fontos, hogy legyünk nyitottak a partnerünkkel! Hiszen a szexnek elsősorban szórakozásnak kell lennie mindkettőjük számára. Mint már jeleztük, a pszichés okok is lehetnek az impotencia egyedüli kiváltói okai. A legtöbb esetben azonban inkább egy szervi kiváltó ok következménye.

AZ IMPOTENCIA DIAGNÓZISA

Az impotencia vizsgálatát és diagnózisát urológus végzi. Bizonyos esetekben hasznos lehet konzultálni egy neurológussal, pszichológussal vagy más szakemberrel. Ennek oka, hogy gyakran több tényező is kölcsönhatásba lép, és egyszerre vezethetnek potenciaproblémához.

Először a kórelőzmény megbeszélésére kerül sor. Ilyenkor a beteg elmondja az orvosának, hogyan jelentkeznek a problémák, mióta tartanak, és milyen egyéb rendellenességeket tapasztalt. Figyelembe veszik azt is, hogy a betegnek vannak-e korábbi betegségei, vagy szed-e bizonyos gyógyszereket, amelyek mellékhatásaként potenciaproblémák jelentkeznek, és hogy lehet-e változtatni ezen a gyógyszeren. Az orvos ultrahanggal és tapintással megállapíthatja, hogy vannak-e anatómiai elváltozások, például megnagyobbodott prosztata. Gyakran vérmintát is vesznek, például annak megállapítására, hogy fennáll-e tesztoszteronhiány. Sok esetben e vizsgálatok után megtalálják az okot, és megkezdődhet a megfelelő kezelés. Más esetekben további vizsgálatok következnek, például NPTR-mérés (az éjszakai merevség mérése három egymást követő napon) vagy SKIT-vizsgálat (injekciós merevedési teszt).

IMPOTENCIA: MI A TEENDŐ?

Mi a teendő az impotencia diagnosztizálása után? Amikor merevedési zavarról van szó, a legtöbb embernek azonnal a potencianövelők szedése jut eszébe. Sok férfi nyúl ezekhez a szerekhez. Sok közülük azonban kémiai úton előállított szer, és különböző kockázatokkal és mellékhatásokkal járhatnak. Nem ritka, hogy a férfiak ódzkodnak a szedésüktől. A természetes potencianövelők alternatívát kínálnak. Ezeknek lényegesen kevesebb mellékhatásuk van, általában egyáltalán nincs is. Mégis jelentősen hozzájárulhatnak az impotencia okának és tüneteinek enyhítéséhez. Mivel természetesek és alacsony kockázatúak, az ilyen szexuális stimulálószerek vény nélkül is megvásárolhatók. Az olyan természetes termékekkel, mint a REGEN50, esetenként lehetséges a merevedési zavarok okait is kezelni ahelyett, hogy csak a tüneteket kezelnénk.

Ha a potenciaproblémáknak szervi oka van, akkor azt kezelik először. A probléma szervi okának kezelésével általában az impotencia is megoldódik. A vényköteles gyógyszereknek mellékhatásként is jelentkezhet az impotencia. Ha ez a helyzet, orvosa megpróbálja átállítani Önt egy másik gyógyszerre. Ha tesztoszteronhiányt diagnosztizálnak, a férfihormon pótolható orvosi konzultáció után, de néha az életmódváltás is segíthet a hormonok egyensúlyba hozásában. A kezelésben fontos szerepet játszik a stressz csökkentése is. A következő gyógyszereket alkalmazzák gyakran merevedési zavarok esetén:

 • Potencianövelő gyógyszerek, főként PDE-5 gátlók
 • Természetes termékek, mint a REGEN50, amely szintén segíthet az impotencia számos oka esetén
 • Természetes afrodiziákumok

Sebészeti beavatkozásra csak ritka esetekben van szükség.

A férfiaknak beszélniük kell a partnerükkel is. A kölcsönös megértés sok terhet levehet a vállukról. Azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy a teljes szexuális élet nem csak a “behatolásról” szól. Ez csak egy újabb nyomás, amely csak ront az impotenciaproblémán.

HOGYAN SEGÍTHET A REGEN50 AZ IMPOTENCIÁN

A REGEN50 egy 100%-ban természetes termék. Számos olyan természetes hatóanyagot tartalmaz, amelyek többféleképpen is jelentősen javíthatják az erekciós problémákat. Az összetevők a következők:

A REGEN50 STRONG a következő összetevőket is tartalmazza az erősebb és még hatékonyabb receptúra érdekében:

 • Maca
 • L-arginin
 • Indiai tömjéngyanta kivonat
 • Likopin

A REGEN50 természetes, mellékhatásoktól mentes összetevői elsősorban a húgyúti rendszer és a prosztata regenerálására szolgálnak. Ezzel kezeli a potenciaproblémák gyakori okait. A vizsgálatok a libidó stabilizálását is bizonyították. A szabalpálma kivonat és az afrikai szilvafa kivonat már évtizedek óta ismertek a potencia- és erekcióerősítő képességükről A maca és az L-arginin szintén ezen hatásaik miatt ismertek.

Nézze meg a legjobb vény nélkül kapható impotencia gyógyszereket.

impotencia es erekcios problemak