RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Természetes és hatékony megoldás a prosztata,
a húgyutak, a potencia, a libido és vitalitás gondjaira

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mi a REGEN50?

A REGEN50 egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő férfiak számára, kapszula formában. 8 féle hatékony és biztonsággal fogyasztható gyógynövényt, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaz. Számos kutatás és vizsgálat bizonyította hatékonyságát a prosztata egészségének megőrzésével kapcsolatban. A REGEN50 kapszula pozitív hatással van a prosztata általános egészségére, a húgyutak egészségére és a normál hormonszint fenntartására a középkorú és annál idősebb férfiak esetében. A REGEN50 kapszula enyhíti a prosztata gyulladását és csökkenti a megnagyobbodott prosztata és prosztata gyulladás okozta tüneteket.

A REGEN50 kapszulák természetes összetevők kombinációi, köztük Szabalpálma kivonaté, tökmag kivonaté, az afrikai szilvafa kérge, valamint vitaminokban és az ásványi anyagokban gazdag, ami mind hatékonyan hozzájárul a húgyutak normáls működéséhez, és csökkenti a megnagyobbodott prosztata (BPH), a prosztatagyulladás vagy a prosztata rák kialakulásának esélyét. A REGEN50 természetes forrása a béta-szitoszterolnak.

A REGEN50 nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve, és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

> Tudjon meg többet a REGEN50 akciókról és 100%-ban természetes összetevőiről.

> Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et.

2. Kinek ajánlott a REGEN50 használata?

A REGEN50 kapszulákat bármilyen korosztályba tartozó férfiak és nők is alkalmazhatják. Ha férfiak rendszeresen szedik őket, a REGEN50 termékek javíthatják a prosztata működését, regenerálhatják a prosztatát, megelőzően hathatnak a prosztata problémáira. Hatékony a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) tüneteinek kezelésében, valamint annak megelőzésében és lelassításában. Valamint megfelelő szinten tartják a tesztoszteront. A nők és a férfiak esetében is hatékonyan enyhíti a húgyúti problémákat, például a hólyag nem teljes ürítését, a gyakori éjjeli és nappali vizelést, a húgyúti ingert, az inkonzisztens vizeletáramlás, a vizelet visszatartására való képtelenséget, a gyenge vizeletáramlást, a vizelet utáni csöpögést és a fájdalmas vizelést.

A középkorú és idősebb férfiak és nők mellett a REGEN50 kapszulákat fiatalabb férfiak is alkalmazhatják a normál tesztoszteron szint fenntartása és a prosztata betegségek időben történő megelőzése érdekében. A fiatalabb nők húgyúti problémákra alkalmazhatják a REGEN50 kapszulákat. Rendszeres használat mellett, a használati utasítás betartásával hosszú távon nagyon hatékony. A REGEN50 nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve, és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

> Tudjon meg többet a REGEN50 akciókról és 100%-ban természetes összetevőiről.

> Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et.

3. Mi a REGEN50 STRONG?

A REGEN50 STRONG egy 100%-ban természetes étrend-kiegészítő a férfiak számára, kapszula formában. 12 hatékony és biztonságos növényt, vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz, így ez a piacon elérhető legtermészetesebb termék. Éppen ezért akár 4-szer hatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető hasonló termékek. A REGEN50 STRONG erőteljes formuláját alkotó összetevők hatékonyságát számos tanulmány és teszt bizonyította. A REGEN50 STRONG jó hatással van a prosztata és a húgyúti egészség megőrzésére, a normális hormonszint fenntartására középkorú és idős férfiak esetén, fokozza a szexuális vágyat (libidót), valamint megelőzi és enyhíti a merevedési zavar tüneteit.

A REGEN50 STRONG nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve, és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

> Tudjon meg többet a REGEN50 akciókról és 100%-ban természetes összetevőiről.

> Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et.

4. Kinek ajánlják a REGEN50 STRONG használatát?

A REGEN50 STRONG kapszulákat férfiak minden korosztályának ajánlják, mivel rendszeres használatuk pozitív hatással van a prosztata és a húgyutak egészségi állapotára, középkorú és idősebb férfiak esetében segít fenntartani a normális hormonszintet, megőrizni a normális libidót (szexuális vágy), az életerőt, valamint megelőzi és enyhíti a merevedési zavar tüneteit (férfi impotencia). Hosszú távon erősíti a potenciát és a szexuális energiát, valamint csökkenti a szexuális rendellenességeket.

Hatékonyan elősegíti a prosztata működését, regenerálja a prosztatát és megelőzően hatással bír. Hatékony olyan húgyúti problémák esetén, mint a hólyag hiányos ürítése, gyakori vizelés éjjel és nappal, húgyúti sürgősség, inkonzisztens vizeletáramlás, vizeletmegtartó képesség, gyenge vizeletáram, vizelet utáni csöpögés és fájdalmas vizelés. Hatékony a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) tüneteinek kezelésében, valamint a prosztata hipertrófia megelőzésében és lelassításában. Ezenkívül természetes béta-szitoszterin forrás.

A középkorú és az idősebb férfiakon kívül a REGEN50 STRONG kapszulákat fiatalabb férfiak is alkalmazhatják, hogy megőrizzék az egészséges és természetes merevedési képességük (megakadályozzák az impotencia tüneteit), a normál tesztoszteronszintet fenntartásához, valamint a prosztata és húgyúti megbetegedések időben történő megelőzésére. Rendszeres használat mellett, a használati utasítás betartásával hosszú távon nagyon hatékony.

A REGEN50 STRONG nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve, és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

> Tudjon meg többet a REGEN50 akciókról és 100%-ban természetes összetevőiről.

> Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et.

5. Mi a különbség a REGEN50 és a REGEN50 STRONG termékek között?

A REGEN50 hatékonyan különféle prosztata és húgyúti megbetegedések esetén. Enyhíti és gyógyítja a tüneteket. Valamint pozitív hatással van az egészséges tesztoszteron szint fenntartására. 8 természetes összetevőt tartalmaz, amelyek pozitívan hatnak a prosztatára és a húgyutakra is.
> Tudjon meg többet a 100% természetes összetevőkről.

A REGEN50 STRONG 12 aktív összetevő sűrűbb és erősebb koncentrációját tartalmazza, amely a prosztata és a húgyúti rendszer mellett pozitív hatással van a férfiak potenciájára (merevedési rendellenességek), a libidóra, a szexuális energiára, segít megőrizni az egészséges tesztoszteron szintet és a férfiak általános szexuális egészségét. Hatékonyan elősegíti a prosztata működését, regenerálja a prosztatát és megelőző hatással bír. Hatékony olyan húgyúti problémák esetén, mint a hólyag hiányos ürítése, gyakori vizelés éjjel és nappal, húgyúti sürgősség, inkonzisztens vizeletáramlás, vizeletmegtartó képesség, gyenge vizeletáram, vizelet utáni csöpögés és fájdalmas vizelés. Hatékony a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) tüneteinek kezelésében, valamint a prosztata hipertrófia megelőzésében és lelassításában. Ezenkívül természetes béta-szitoszterin forrás.

A középkorú és az idősebb férfiakon kívül a REGEN50 STRONG kapszulákat fiatalabb férfiak is alkalmazhatják, hogy megőrizzék az egészséges és természetes merevedési képességük (megakadályozzák az impotencia tüneteit), a normál tesztoszteronszint fenntartásához, valamint a prosztata és húgyúti megbetegedések időben történő megelőzésére.

> Tudjon meg többet a REGEN50 termékek előnyeiről.

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG nem okoznak mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve, és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

A REGEN50 weboldalunkon kívül termékeink gyógyszertárakban is megtalálhatók, ahol szakemberekkel is konzultálhatnak.

> Tudjon meg többet a REGEN50 akciókról és 100%-ban természetes összetevőiről.

> Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et.

6. Hogyan alkalmazza a REGEN50 és a REGEN50 STRONG-ot?

Naponta kétszer vegyen be egy REGEN50 vagy REGEN50 STRONG kapszulát 200 ml vízzel, étkezés közben vagy után (reggel és este). A REGEN50 kapszula vegánok és vegetáriánusok számára is fogyasztható. Az optimális eredmény elérése érdekében naponta vegye be a kapszulákat, 90 napon át, kihagyás nélkül. Egy csomag 60 kapszulát tartalmaz, ami 30 napos használathoz elegendő. Csak szájón át történő beszedésre alkalmasak. 25°C fokon, sötét helyen, gyermekektől elzárva tartandó. 18 évnél fiatalabb személyek számára nem ajánlott.

7. A REGEN50 és a REGEN50 STRONG étrend-kiegészítőknek számítanak?

A REGEN50 termékek és azok formulái hosszas kutatásokon alapulnak. Számos tanulmány bizonyította a REGEN50 étrend-kiegészítőkben alkalmazott összetevők hatékonyságát.

A REGEN50 kapszulák természetes alapanyagokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony hatás kifejtését. A természetes alapanyagokat gondosan, megfelelő és hatékony arányban választják ki. Az összetevők rendkívüli minőségén kívül a REGEN50 a kiváló minőségű növényi kivonatok miatt különbözik a versenytársaitól. Ennek köszönhetően a REGEN50 12 EU-tagországban a vásárlók elsőszámú választása.

A REGEN50 termékeket az EU-ban, Németországban, csúcstechnológiájú létesítményekben gyártják, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően (ISO 9001, GMP, HACCP). Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, géntechnológiával módosított organizmusokat, és minden összetevőt nehézfémes mikrobiológiai vizsgálatnak vetik alá. A REGEN50 termékek vegánok és vegetáriánusok számára is fogyaszthatók.

A REGEN50 termékek kiváló minőségűek, biztonságosak és hatékonyak, emellett vény nélkül kaphatók.

8. Mik a REGEN50 termékek összetevői?

Minden összetevőt gondosan választanak ki, amelyek bizonyított hatással rendelkeznek. Termékeink csak kiváló minőségű növényi kivonatokat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak. További részletek itt találhatók.

A REGEN50 termékek teljesen természetesek. A természetes összetevőket megfelelő és hatékony arányban választják ki. Az összetevők rendkívüli minőségén kívül a REGEN50 a kiváló minőségű növényi kivonatok miatt különbözik a versenytársaitól. Ennek köszönhetően a REGEN50 12 EU-tagországban a vásárlók elsőszámú választása.

A REGEN50 kapszula összetevői: Szabalpálma kivonat, tökmag kivonat, afrikai szilvafa kéreg kivonat, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, cink , magnézium.

A REGEN50 STRONG kapszula összetevői: Szabalpálma kivonat, csalángyökér kivonat, afrikai szilvafa kéreg kivonata, maca gyökér por, indiai tömjénfa gyanta kivonat, paradicsom kivonat – likopin, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, cink, magnézium, l-arginin.

9. Van-e mellékhatásuk a REGEN50 termékeknek?

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG csak természetes összetevőket tartalmaznak, így ha rendszeresen és az utasításoknak megfelelően alkalmazzák őket, akkor nem okoznak mellékhatásokat. Csakúgy, mint más étrend-kiegészítők esetén, ha nem biztos benne, hogy szedheti-e termékeinket, javasoljuk, hogy keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét. A REGEN50 étrend-kiegészítőket nem ajánlják gyermekek számára.

Ha allergiás a REGEN50 és a REGEN50 STRONG csomagolásán és weboldalunkon felsorolt összetevők valamelyikére, ne használja őket. Ezek a termékek nem gyógyszerkészítmények, vásárlásuk nem vényköteles.

10. A REGEN50 más készítményekkel egyidejűleg történő alkalmazása.

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG kapszulákban található formula sok éves kutatás és tesztelés eredménye, amelynek célja egy optimális, természetes, nem invazív, biztonságos megoldás kifejlesztése a fájdalom és gyulladások enyhítésére a prosztata, a potencia, a libidó és az egészséges tesztoszteron szint fenntartása esetén.

Az optimális eredmény elérése érdekében nem ajánlott más gyártók hasonló természetes termékeinek használata azonos vagy hasonló fájdalmas betegségek és gyulladások kezelésekor.

A REGEN50 és REGEN50 STRONG teljesen természetes étrend-kiegészítők, amelyek nem okoznak mellékhatásokat. A gyógyszerekkel történő alkalmazás nem ellenjavallt, ha az Ön által szedett gyógyszer nem utasítja kifejezetten a REGEN50 termékismertetőjében felsorolt bármely összetevő kifejezett kerülésére. A REGEN50 termékekben található összetevőkkel kapcsolatos további információk itt találhatók.

Ha nem biztos benne, hogy szedheti-e a REGEN50-et, javasoljuk, hogy forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. A REGEN50 és a REGEN50 STRONG 18 évesnél fiatalabb személyek számára nem ajánlott.

11. Mennyi idő, mire hatni kezd a termék?

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG olyan aktív természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek a használat után azonnal, vagyis néhány perc múlva hatni kezdenek. Ezek a természetes kapszulák hosszú távon fejtik ki hatásuk és széles körű pozitív gyógyulást eredményeznek minden szerv és a testrész esetén. Mint minden természetes gyógymód, ezek a kapszulák is lassabban fejtik kihatásuk, mint a gyógyszerek, de hatásuk hosszú ideig tart és az egész testre pozitív hatással van, mellékhatások nélkül. Több napnyi folyamatos alkalmazás szükséges ahhoz, hogy a hatóanyagok megfelelő koncentrációja felhalmozódjon a testben, és elérjék optimális hatásukat. Az optimális látható hatás egyénenként változó, de általában hét-tizenöt napba telik a használat megkezdésétől. Javasoljuk, hogy a kapszulákat legalább 30 napig szedje, kihagyás nélkül. A REGEN50 és a REGEN50 STRONG között erősségében és a hatás időtartama tekintetében vannak különbségek.

A leggyorsabb eredmény akkor érhető el, ha a kapszulákat az utasításoknak megfelelően legalább 30 napig, kihagyás nélkül szedik.

12. Mi a prosztata és milyen tünetei vannak a prosztata megbetegedésének?

A prosztata egy összetett tubuloalveoláris exokrin mirigy a férfiak szaporodási rendszerében, alakja és mérete egy dióra hasonlít, és a medencében helyezkedik el, a hólyag alatt és közvetlenül a végbél előtt. Körbeveszi a húgycsövet, vagyis azt a csatornát, amelyen keresztül a vizelet kijut a testből. A prosztata funkciója egy enyhén lúgos és tejszerű folyadék kiválasztása, amely lehetővé teszi a sperma számára, hogy az ejakulációtól a megtermékenyítésig életben maradjon. A prosztata a férfiak öregedése során változik és növekszik, így nyomást gyakorolhat a húgycsőre és húgyúti problémákat okozhat. Tünetek, amelyek arra utalnak, hogy valami nincs rendben a prosztatával: gyakoribb vizelési inger a nap folyamán, húgyúti inger, gyengébb vizeletáramlás, égető érzés vizelés közben, gyakori megébredés éjszakai vizelés miatt, fájdalom a has alsó részén, az ágyékban és a herezacskó körül, fájdalom vagy nyomás érzése a végbélben, libidó és szexuális vágy elvesztése, fájdalmas magömlés.

13. Mi az impotencia és milyen tünetei vannak?

A merevedési zavar vagy impotencia az erekció elérésének és fenntartásának képtelensége a sikeres nemi közösülés érdekében. Az impotencia problémáinak gyakorisága az életkorral arányosan növekszik, bár nem feltétlenül kizárólag az idősebb életkorhoz kapcsolódnak. A 40 éves férfiak kb. 5%-a szenved merevedési zavarban, a 65 éves korú férfiak pedig 15-25%-a. A merevedési zavart (impotencia) számos fizikai és pszichológiai ok okozza. A merevedési zavar tünetei az erekció stabilitásának megváltozása (az erekció fenntartásának képessége és a pénisz merevsége), a reggeli merevedés hiánya (a fizikai impotencia tünete) és egy bizonyos eseményre adott reakcióként fellépő hirtelen impotencia (pszichológiai ok).

14. A szállítás és az ingyenes szállítás részletei.

26.300 Ft feletti megrendelések esetén a kiszállítás ingyenes. Ha a teljes összeg kevesebb, mint 26.300 Ft, akkor a kiszállítás 1.400 Ft. Nincsenek egyéb rejtett költségek.

Szállítási partnerünk a GLS futárszolgálat. Ha a terméket 12:00 előtt megrendeli, akkor a csomagot ugyanazon a napon feladjuk, hétvégék és ünnepnapok kivételével. A kézbesítés a szállítás dátumától számítva 2-3 munkanapon belül megtörténik. Amennyiben 4 munkanapon belül nem kapja meg a terméket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A kézbesítés előtt a futár felhívja Önt, és ha nem tartózkodik otthon, akkor bármikor megbeszélhetnek egy másik szállítási helyet vagy időpontot. Megrendeléskor azt javasoljuk, hogy azt a címet adja meg, amelyen a következő 2–4 munkanap során a reggeli órákban tartózkodni fog. Ha munkában van, adja meg a cég nevét, a cég címét, valamint a nevét és a vezetéknevét. A szállítmány diszkrét csomagolásban érkezik.

Gyors szállítást, alacsony árakat és teljes diszkréciót garantálunk, amikor a hivatalos weboldalunkon keresztül rendel termékeket.

Az Regen50 termékek megrendelése egyszerű és gyors, a vásárlás diszkrét és a fizetés 100%-ban biztonságos.

Az Regen50 termékek megrendelését az alábbi módokon intézheti:

1.) A weboldalunk megrendelőlapján. Kattintson ide, és közvetlenül is leadhatja megrendelést a megrendelőlapon keresztül (válassza ki a termékeket és a mennyiséget, kattintson a Tovább gombra, és adja meg adatait, válassza ki a fizetési módot, majd kattintson a megrendelés megerősítésére).

2.) Rendelés e-mailen keresztül: info@regen50.hu. Az üzenet megírásakor kérjük, adja meg minden személyes adatát (név, vezetéknév, cím, irányítószám, város), valamint hogy melyik terméket szeretné megrendelni és milyen mennyiségben. Miután elküldte nekünk a megrendelő e-mailt, egy PayPal fizetési kérelmet fogunk küldeni Önnek. Megrendelését a fizetés feldolgozása után adjuk fel Önnek.


Minden személyes adatát az arra vonatkozó adatvédelmi szabályzatnak megfelelően fogjuk kezelni, ezzel biztosítva a személyazonossága és anonimitása maximális védelmét. A személyes információi titok tárgyát képezik és nem fogjuk kiadni, sem elérhetővé tenni harmadik felek számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hitel/bankkártyaszámait NEM tároljuk.

15. Egyszerű rendelés, diszkrét vásárlás és biztonságos fizetés.

Az Regen50 termékek megrendelése egyszerű és gyors, a vásárlás diszkrét és a fizetés 100%-ban biztonságos.

Az Regen termékek megrendelését az alábbi módokon intézheti:

1.) A weboldalunk megrendelőlapján. Kattintson ide, és közvetlenül is leadhatja megrendelést a megrendelőlapon keresztül (válassza ki a termékeket és a mennyiséget, kattintson a Tovább gombra, és adja meg adatait, válassza ki a fizetési módot, majd kattintson a megrendelés megerősítésére).

2.) Rendelés e-mailen keresztül: info@regen50.hu. Az üzenet megírásakor kérjük, adja meg minden személyes adatát (név, vezetéknév, cím, irányítószám, város), valamint hogy melyik terméket szeretné megrendelni és milyen mennyiségben. Miután elküldte nekünk a megrendelő e-mailt, egy PayPal fizetési kérelmet fogunk küldeni Önnek. Megrendelését a fizetés feldolgozása után adjuk fel Önnek.

A kézbesítés előtt a futár felhívja Önt, és ha nem tartózkodik otthon, akkor bármikor megbeszélhetnek egy másik szállítási helyet vagy időpontot. Megrendeléskor azt javasoljuk, hogy azt a címet adja meg, amelyen a következő 2–4 munkanap során a reggeli órákban tartózkodni fog. Ha munkában van, adja meg a cég nevét, a cég címét, valamint a nevét és a vezetéknevét. A szállítmány diszkrét csomagolásban érkezik.


A fizetés 100%-ban biztonságos.

A PCI megfelelőségi tanúsítványnak megfelelő fizetési módokat kínálunk.

1.  Fizessen biztonságosan a bank- vagy hitelkártyájával (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover…) a PCI szabványnak megfelelően. A fizetőkártyákra vonatkozó biztonsági szabványra a kártyakibocsátó cégek miatt van szükség, hogy az internetes tranzakciók biztonságosak legyenek és védelmet élvezzenek a személyazonossággal való visszaélések ellen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hitel/bankkártyaszámait NEM tároljuk.

 

2. Fizetés Paypalon keresztül; hitelkártyájával PayPalon keresztül is fizethet, ha nem rendelkezik PayPal fiókkal

3. Banki átutalás; előtörlesztés (számla) – fizetés átutalással vagy internetes bankolással.


Minden személyes adatát az arra vonatkozó adatvédelmi szabályzatnak megfelelően fogjuk kezelni, ezzel biztosítva a személyazonossága és anonimitása maximális védelmét. A személyes információi titok tárgyát képezik és nem fogjuk kiadni, sem elérhetővé tenni harmadik felek számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hitel/bankkártyaszámait NEM tároljuk.

16. A csomagokat diszkrét csomagolásban szállítják?

Ügyfeleink diszkréciója nagyon fontos számunkra, ezért a csomag logó és tartalmi címke nélkül kerül feladásra. A GLS futárszolgálat munkatársa nem fogja tudni, hogy mi van a csomagban, és biztos lehet benne, hogy senki más sem fog tudni a csomag tartalmáról. 

17. Hogy rendelje meg termékeinket, ha nem Magyarországon él?

Ha Regen50 termékeket szeretne vásárolni, de nem Magyarországon él, akkor megrendelheti a www.acuraflex.com nemzetközi weboldalunkon keresztül, vagy küldje el a szállítási információkat e-mailben: info@regen50.hu, mi pedig feladjuk Önnek termékeinket, legyen akárhol.

 

Secure Payment

EGYSZERŰ VÁSÁRLÁS & BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Egyszerű rendelés, diszkrét vásárlás és biztonságos fizetés. 〉 Tovább...

delivery

INGYENES ÉS DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS

A 26.300 Ft feletti rendelések esetén a szállítás ingyenes. Minden termék diszkrét csomagolásban érkezik. 〉 Tovább...