RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Természetes és hatékony megoldás a prosztata,
a húgyutak, a potencia, a libido és vitalitás gondjaira

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG táplálékkiegészítők kapszula formájában felnőtt férfiak és nők számára. 18 év alatti gyermekek esetén nem alkalmazható. A termékek nem okoznak mellékhatásokat, ha a használati utasításnak megfelelően alkalmazzák őket.

Naponta kétszer vegyen be egy kapszulát, étkezés közben vagy után (egy pohár vízzel). A kapszulák vegánok és vegetáriánusok számára is fogyaszhatók. Az optimális eredmény érdekében egymást követő 90 napon át szedje a kapszulákat, kihagyás nélkül. Egy csomag 60 kapszulát tartalmaz, ami 30 napos használatra elegendő. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Nem javasoljuk, hogy termékünket más olyan étrend-kiegészítőkkel együtt alkalmazza, amelyek célja a prosztata és a hugyutak egészségének, vagy a hormonális egyensúly javítása.

Ha allergiás a weboldalunkvan vagy a REGEN50 és a REGEN50 STRONG csomagolásán felsorolt valamely összetevőre, ne alkalmazza őket. Ha nem biztos benne, hogy szedheti-e a kapszulákat, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával vagy gyógyszerészével.

  • Naponta kétszer egy kapszulát vegyen be, étkezés közben vagy után, egy pohár víz kíséretében;
  • Az optimális eredmény érdekében a kapszulákat 90 napot át szedje, kihagyás nélkül.
  • Egy csomag 60 kapszulát tartalmaz, amely 30 napos terápiára elegendő.