RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Természetes és bizonyítottan hatékony megoldás a prosztata,
a húgyutak, a potencia, a libido és vitalitás gondjaira

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

Regen50

AKTÍV ÖSSZETEVŐKJÓINDULATÚ PROSZTATA MEGNAGYOB- BODÁS (BPH)A MEGNÖVE- KEDETT PROSZTATA MÉRETÉNEK CSÖKKENTÉSEA PROSZTA- TARÁK MEGELŐZÉSEA POTENCIA ÉS A MEREVEDÉS ELŐSEGÍTÉSEA TESTOSZTERON ÉS A LIBIDÓ NORMÁLIS SZINTÉJEK FENNTARTÁSA
SZABALPÁLMA KIVONAT
AFRIKAI SZILVAFA KÉREG-KIVONAT
TÖKMAG KIVONAT
C-Vitamin
E-Vitamin
B6-Vitamin
Cink
MAGNÉZIUM

A REGEN50 természetes kapszula a prosztata és a húgyúti rendszer regenerálódására, valamint a prosztata és húgyúti betegségek különböző tüneteinek megelőzésére és enyhítésére szolgál. 8 természetes összetevőből álló hatékony formulát tartalmaz, amelyek évszázadok óta erős gyulladásgátló hatásukról ismertek. Számos tudományos tanulmány bizonyította pozitív hatásukat a prosztatára, a húgyúti rendszerre és a normál tesztoszteron szint fenntartására. A REGEN50 természetes formulája számos pozitív és egészséges hatóanyagot tartalmaz minden szerv és testrész esetén. Mindkét nem alkalmazhatja.

Hatékony és természetes gyógymód férfiak és nők számára.

A REGEN50 kapszula hatékonyan segíti megőrizni a prosztata és a húgyutak egészséget. Egyedülálló, hatékony, természetes, nem invazív és biztonságos módja a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), hipertrófia, prosztatagyulladás, valamint az ezzel összefüggő egészségügyi problémák, például vizelési nehézségek és a gyakori vizelési inger, az éjszakai és nappali vizelési inger, a sürgős vizelési inger, a gyenge vizeletáramlás, a vizeletáramlás megkezdésének nehézsége, az inkonzisztens vizeletáramlás, a hólyag hiányos ürítésének érzése, a vizelet utáni csöpögés és fájdalmas vizelés megelőzésének és lelassításának.

A REGEN50 kapszulákat bármilyen korú férfiak és nők is alkalmazhatják. A középkorúak mellett a REGEN50 kapszulákat fiatalabb férfiak és nők is alkalmazhatják tesztoszteron szint fenntartása, valamint a prosztata és húgyúti betegségek megelőzése érdekében. Rendszeres és az utasításoknak megfelelő alkalmazásuk rendkívül hatékony és hosszan tartó hatást eredményez. A REGEN50 nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve (regisztrációs szám: 541-02/17-01/629), a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

Az elégedett ügyfelek jelentik a legnagyobb sikerünket!

Tudjon meg többet a REGEN50-ről

Miért válassza a Nutrilago® REGEN50 kapszulákat?

Hatékonyak • Hosszú ideig hatnak, negatív következmények nélkül • Visszaállítják a normál húgyúti működést • Újra átaludhatja az éjszakát • Bizonyítottan hatékony összetevők képezik az alapjukat • 8 aktív növényt, vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak • Egyedülálló Nutrilago® formula • Nem okoznak függőséget vagy mellékhatásokat • Más gyógyszerekkel együtt is alkalmazhatók (szív, vérnyomás …) • Az egész testre kiterjedő pozitív hatások széles skáláját biztosítják • A hosszabb időn át történő használat során arányosan növekednek a pozitív hatások • Akár 4x hatékonyabb a piacon elérhető többi hasonló termékkel összehasonlítva • Biztonsággal és egyszerűen megvásárolhatók, recept vagy gyógyszertári látogatás nélkül. • Garantált diszkrét szállítás • A REGEN50 kapszulák étrend-kiegészítőként vannak bejegyezve (regisztrációs szám: 541-02/17-01/629). > Nézze meg az árakat, és rendelje meg a REGEN50-et

A Regen50 termékeket az Európai Unióban, azon belül Németországban Nutrilago® márkanév alatt gyártják, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar és a kozmetikai ipar legmagasabb minőségi előírásainak (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP) megfelelően, amelyek minőségét belső és külső ellenőrzések garantálják.

> Tovább információ az összetevőkről

Regen50Strong

AKTÍV ÖSSZETEVŐKJÓINDULATÚ PROSZTATA MEGNAGYOB- BODÁS (BPH)A MEGNÖVE- KEDETT PROSZTATA MÉRETÉNEK CSÖKKENTÉSEA PROSZTA- TARÁK MEGELŐZÉSEA POTENCIA ÉS A MEREVEDÉS ELŐSEGÍTÉSEA TESTOSZTERON ÉS A LIBIDÓ NORMÁLIS SZINTÉJEK FENNTARTÁSA
SZABALPÁLMA KIVONAT
AFRIKAI SZILVAFA KÉREG-KIVONAT
TÖKMAG KIVONAT
C-Vitamin
E-Vitamin
B6-Vitamin
Cink
MAGNÉZIUM
Maca
L-ARGININ
INDIAI TÖMJÉNFA KIVONAT
LIKOPIN (PARADICSOM KIVONAT)

A REGEN50 STRONG sűrűbb és erősebb koncentrációt tartalmaz, 12 aktív természetes össztevővel, amelyeket évszázadok óta erős gyulladásgátló hatásukról ismernek. Számos tudományos tanulmány igazolja pozitív hatásaikat a prosztata és prosztata betegségek, valamint a húgyutak esetén, valamint az impotencia és merevedési zavar kezelésének során (gyógyszerkészítmények nélkül), ahogy a szexuális vágy (libidó) fenntartására és a normál tesztoszteron szint fenntartása kapcsán is. Az REGEN50 STRONG természetes formulája pozitív és egészséges tulajdonságok széles skálájával fejti ki hatását minden szervre és testrészre.

A 100% -ban természetes formula gyorsan segít a vizelési és prosztata problémák kezelésében.

A prosztata mellett ez a hatékony formula pozitív hatással van a húgyúti rendszerre, az impotenciára (merevedési zavar), a libidóra, az életerőre, a szexuális energiára, az egészséges tesztoszteron szint fenntartására és a férfiak általános szexuális egészségére. Hatékonyan elősegíti a prosztata működését, regenerálja az és megelőző hatás fejt ki. Gyorsan megoldja a vizelési problémákat, javít a hólyag ürülésén (a hólyag a vizelés után teljesen üres lesz), hatékonyan kezeli a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) tüneteit, megelőzően hat és lelassítja a prosztata megnagyobbodását. Emellett megakadályozza a nappali és éjszakai gyakori vizelést, enyhíti a vizelési ingert, felerősíti a vizeletáramlást, lerövidíti a vizeletáramlás megindításához szükség időt, javítja az inkonzisztens vizeletáramlást, megszabadítja a hólyag hiányos ürítésének érzetétől, megakadályozza a vizelés utáni csöpögést, és a megszünteti a vizelés során jelentkező fájdalmat. Mindezek mellett a kapszulákban található formulát a béta-szitoszterol természetes forrásaként is alkalmazzák. Ez a rendkívül hatásos formula akár négyszer hatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető hasonló termékek.

A középkorú és az idősebb férfiakon kívül a REGEN50 STRONG kapszulákat fiatalabb férfiak is alkalmazhatják, hogy megőrizzék az egészséges és természetes merevedési képességük (megakadályozzák az impotencia tüneteit), a normál tesztoszteronszintet fenntartásához, valamint a prosztata és húgyúti megbetegedések időben történő megelőzésére.

Csak a teljesen egészséges prosztata garantálja a szükséges merevedést, libidót és életerőt.

Rendszeres használat mellett, a használati utasítás betartásával hosszú távon nagyon hatékony. A REGEN50 STRONG nem okoz mellékhatásokat. Étrend-kiegészítőként van bejegyezve (regisztrációs szám: 541-02/17-01/630), és a vásárláshoz nincs szüksége receptre. A vásárlás folyamata egyszerű, biztonságos és teljesen diszkrét.

> Rendelje meg REGEN50-csomagját most, és az elérhető legjobb árakon

További információ a REGEN50 STRONG-ról

Miért érdemes a Nutrilago® REGEN50 STRONG kapszulákat választania?

Hatékony • Hosszú távon hatnak és nem járnak negatív következményekkel • Visszaállítják a normál húgyúti működést • Újra átaludhatja az éjszakát • Ismét képes lesz merevedésre és annak fenntartására, gyógyszerek nélkül • Újra szexuális vágyat (libidót) érezhet • Egyedülálló formula. • A formulán a bevált és hatékony összetevőkön alapul. • 12 aktív hatású növényt, vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaznak. • Nem okoznak függőséget vagy mellékhatásokat • Más gyógyszerekkel (szív, vérnyomás…) egyszerre is szedhetők • Az egész testre kiterjedő pozitív hatások széles skáláját biztosítják • A hosszabb időn át történő használat során arányosan növekednek a pozitív hatások • Akár 4-szer hatékonyabb a piacon elérhető többi hasonló termékkel összehasonlítva • Biztonsággal és egyszerűen megvásárolhatók, recept vagy gyógyszertári látogatás nélkül. • Garantált diszkrét szállítás • A REGEN50 STRONG kapszulák étrend-kiegészítőként vannak bejegyezve (regisztrációs szám: 541-02/17-01/630).  > Ellenőrizze az árakat, és rendelje meg a REGEN50 STRONG-ot

A REGEN50 STRONG termékeket az Európai Unióban, azon belül Németországban Nutrilago® márkanév alatt gyártják, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar és a kozmetikai ipar legmagasabb minőségi előírásainak (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP) megfelelően, amelyek minőségét belső és külső ellenőrzések garantálják.

> További tudnivalók az összetevőkről