RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Természetes és hatékony megoldás a prosztata,
a húgyutak, a potencia, a libido és vitalitás gondjaira

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG hatékonysága a kiváló minőségüknek és az összetevők különleges kivonásának köszönhető, amelyekből előállítják őket. Mindkét termék formuláját rendkívül sok növényi kivonatból, vitaminból, ásványi anyagból és antioxidánsokból készítik. Nagyon sok hasonló termék kapható a piacon, de csak a REGEN50 és a REGEN50 STRONG kapszulák tartalmaznak ilyen sok aktív, 100%-ban természetes összetevőt és kiváló minőségű kivonatokat megfelelő és a leghatékonyabb arányban. Minden összetevő, valamint a végső termék is szigorú minőségi- és biztonsági ellenőrzésen esik át. A Nutrilago REGEN50 termékeket az EU-ban, Németországban gyártják ISO 9001, HACCP, GMP szabályozások alapján, és nem tartalmaznak genetikailag módosított organizmusokat. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, így alkalmasak vegetáriánusok és vegánok számára.

A REGEN50 és a REGEN50 STRONG regisztrált termékek (regisztrációs számok: 541-02/17-01/629 | 541-02/17-01/630).

A KAPSZULA ÖSSZETEVŐI

Regen50

 • 230,00 mg Szabalpálma kivonat (fűrészpálma gyümölcs kivonat)
 • 320,00 mg tökmag kivonat
 • 406,00 mg afrikai szilvakéreg kivonat
 • 52,78 mg fitoszterol
 • 45,00 mg C-vitamin (L-aszkorbinsav)
 • 13,40 mg E-vitamin (tokoferil)
 • 9,10 mg B6-vitamin (piridoxin)
 • 3,28 mg cink
 • 0,70 mg magnézium

A REGEN50 egyedülálló, hatékony, természetes, nem invazív és biztonságos módja annak, hogy megelőzze és lassítsa az olyan tüneteket és megbetegedéseket, mint a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), hipertrófia, prosztata gyulladás és a férfiakat és nőket egyaránt érintő hasonló egészségügyi problémákat, például a vizeletáramlási nehézséget, éjjeli és nappali gyakori vizelési ingert, sürgető húgyúti ingert, gyenge vizeletáramlást, a vizeletáramlás megindításának nehézségét, az inkonzisztens vizeletáramlást, a hólyag nem teljes ürülésének érzetét, a vizelet utáni csöpögést és fájdalmas vizelést.

A REGEN50 nem okoz mellékhatásokat. Ha allergiás valamelyik összetevőre, vagy nem biztos abban, hogy szedheti-e a REGEN50-et, azt javasoljuk, hogy ne alkalmazza addig, amíg nem konzultál az orvosával vagy gyógyszerészével. 18 évnél fiatalabbak számára nem ajánlott.

A KAPSZULA ÖSSZETEVŐI

Regen50Strong

 • 230,00 mg Szabalpálma kivonat (fűrészpálma gyümölcs kivonat)
 • 360,00 mg csalángyökér kivonat
 • 416,00 mg afrikai szilvafa kéreg kivonat
 • 54,08 mg fitoszterin
 • 100,00 mg maca gyökér por
 • 100,00 mg indiai tömjénfa kivonat
 • 60,00 mg paradicsomkivonat
 • 6,00 mg likopin
 • 45,00 mg C-vitamin (L-aszkorbinsav)
 • 13,40 mg E-vitamin (tokoferil)
 • 9,10 mg B6-vitamin (piridoxin)
 • 14,60 mg cink
 • 0,70 mg magnézium
 • 82,70 mg L-arginin

A REGEN50 STRONG kapszula sűrűbb és hatékonyabb hatóanyag-mennyiséget és koncentrációt tartalmaz, mint a REGEN50.

A REGEN50 STRONG olyan férfiak számára készült, akik olyan megbetegedésekben szenvednek, mint a merevedési zavar (szexuális impotencia), jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), prosztata hipertrófia, prosztata gyulladás, valamint olyan egészségügyi gondokban is segít, mint az inkonzisztens vizeletáramlás, a húgyhólyag ürítésének nehézségei, az éjszakai és nappali a gyakori vizelési inger, a vizelet visszatartásának nehézségei, a sürgető húgyúti ingerek, a gyenge vizeletáramlás, a vizeletáramlás megindításának nehézségei, a hólyag hiányos ürítésének érzete, a vizelet utáni csöpögés és a fájdalmas vizelés.

A REGEN50 STRONG nem okoz mellékhatásokat. Ha allergiás valamelyik összetevőre, vagy nem biztos abban, hogy szedheti-e a REGEN50 STRONG-ott, azt javasoljuk, hogy ne alkalmazza addig, amíg nem konzultál az orvosával vagy gyógyszerészével. 18 évnél fiatalabbak számára nem ajánlott.

Szabalpálma (Serenoa repens)

Sikeresen alkalmazható húgyúti, valamint 1. és 2. fokú prosztata gyulladási problémák kezelésére.

A Szabalpálma egy törpepálma, amelynek gyógyító tulajdonságokkal rendelkező gyümölcsét kivonatok formájában használják fel. A prosztata és húgyúti megbetegedések kezelésében alkalmazott fő hatóanyagok a fitoszterinek, gyógynövényi szterinek, flavonoidok és zsírsavak stb., amelyek a rák megelőzésében is hasznosak. A szabalpálma kivonat optimális hatása szempontjából fontos az összes összetevő szinergikus hatása, a gyógyszerészeti hatásának kulcselemeinek mégis a fitoszterinek (β-szitoszterol) csoportját tekintik. Gátolja az 5-alfa-reduktáz termelését, így csökkenti a dihidro-tesztoszteron (a tesztoszteron aktív formája, – a prosztata megnagyobbodásának elsődleges serkentője) kialakulását és megakadályozza a prosztata letapadását.

Tökmag kivonat (Cucurbita moschata)

Gyógyító hatással van a prosztata megbetegedéseire.

 A sütőtök Észak-Amerikából származik, és magjait az amerikai őslakosok számos egészségügyi probléma enyhítésére használják. A magok az esszenciális zsírsavak, aminosavak, fitoszterinek, cink és egyéb ásványi anyagok és vitaminok remek forrását képezik. A legfontosabb összetevő a béta-szitoszterol, amely visszafogja a tesztoszteron dihidro-testoszteronná történő átalakításában részt vevő enzimet – ami túlzott prosztata növekedést okozhat.

Afrikai szilvafa kéreg kivonat (Pygeum africanum)

Más összetevőkkel együtt enyhíti a prosztata problémákat, elősegíti a libidót és a szexuális állóképességet.

Az afrikai szilvafa akár 82 láb magasra is megnőhet, a fa legfontosabb része pedig a kéreg, amely számos aktív olajban bővelkedik. Hagyományosan a szexuális állóképesség, az erősebb potencia, a gyulladások és húgyúti fertőzések, a jóindulatú prosztata elváltozások, a malária és a gyomorfájdalmak, stb. kezelésére alkalmazták. Hatásosnak bizonyul a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) megelőzésében és kezelésében, valamint a prosztatarák tüneteinek leküzdésében és enyhítésében. Különböző orvosi tanulmányok szerint a kivonat hatása más gyógynövény-kivonatokkal együtt jelentős pozitív hatással van a prosztata betegségek tüneteire.

 

Csalángyökér kivonat (Urticae dioica)

Sok orvosi tanulmány a csalán alkalmazását javasolja a prosztata megnagyobbodás kezelésére.

A csalán számos hasznos összetevőt tartalmaz, például zsírsavakat, lignánokat, C-vitamint és béta-szitoszterolt, amelyek bizonyítottan pozitív hatással vannak a prosztatára és a libidóra. A csalángyökér más összetevőkkel együtt hatékony lehet a prosztata megnagyobbodás és a prosztata rák elleni küzdelemben, csökkentve a rákos sejtek proliferációját anélkül, hogy befolyásolná a normál szövetet. Egyéb vizsgálatok kimutatták, hogy a csalán 30%-kal csökkenti a tumorok növekedésének lehetőségét. Számos orvosi vizsgálat megerősítette a csalángyökér hatékonyságát a prosztata és a húgyúti megbetegedések gyógyítása esetén.

Maca gyökér por (Lepidium meyenii)

Megnöveli a szexuális energiát, életerőt ad és jó hatással van a szexuális állóképességre.

A macát az egész világon afrodiziákumként szokták használni. Kedélyjavítóként is működik, energiát biztosít, és jelentősen javítja a libidót. Azoknak segíthet, akik növelni akarják testük energiáját és vitalitását. A közepesen erős afrodiziákumok közé sorolható. A maca jelentős hatással bír a férfiak merevedési zavarainak (szexuális potencia) gyógyítása terén és a DHT-termelés csökkentésében. Javítja a spermatermelést, azok mozgékonyságát és mennyiségét. Jelentős hatással van a szexuális energia megnövekedésére, valamint a gyenge és enyhe merevedési zavarok kiküszöbölésére.

Az indiai tömjénfa kivonat (Boswellia serrata)

Gyulladáscsökkentő hatású és segít megakadályozni a prosztatarák kialakulását.

Hihetetlen gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően a közvetlenül az indiai tömjénfából nyert gyantát gyakran orvosi célokra is használják. Vizsgálatok szerint az indiai tömjénfa gyanta kivonat szabályozza a génexpressziót és erősen elnyomja a prosztata gyulladásban és a prosztatarákban közrejátszó proinflammatorikus citokinek termelését. A tanulmányok azt is kimutatták, hogy az kivonat hatékonyan szabályozza a prosztata rákos sejtjeinek proliferációját, és gátolja a prosztata rák kialakulását.

Paradicsom kivonat (Solanum lycopersicum)

A paradicsomban található likopin antioxidáns, megőrzi a prosztata egészségét és a prosztata megnagyobbodás enyhítésére szolgál.

A paradicsom likopin antioxidáns és a karotinoidok csoportjába tartozik, és hatékony a prosztata rák megelőzésében és kezelésében. A paradicsom, valamint annak melléktermékei mind likopinban gazdagok. Véd a szabad gyökök hatására kialakulú degeneratív betegségek ellen. Orvosi vizsgálatok is megerősítették, hogy a likopin csökkenti a megnövekedett PSA-értékeket a prosztata megnagyobbodásban szenvedő betegek vérében.

Cink (Zincum)

Hatással van a sperma minőségére, a prosztata egészségére, csökkenti a prosztata megnövekedését és növeli a tesztoszterontermelést.

A cink nagyon fontos az általános és a szexuális egészség szempontjából is. Hatékonyan enyhíti a duzzadt prosztatát. Tanulmányok kimutatták, hogy a cink jelenléte a testben segít elnyomni a prosztata daganatok megnövekedését. Epidemiológiai vizsgálatok kimutatták, hogy azok a férfiak, akiknél magasabb a cink szintje (ételek vagy étrend-kiegészítők formájában szedve), nagyobb védelmet éreznek az előrehaladott prosztatarák ellen. A cink étrendbe való beiktatása hatással van a test egészségére és csökkenti a prosztata megnagyobbodását. Emellett növeli a tesztoszterontermelést, ami elősegíti a férfi libidó és spermaminőség javulását. A cink hiánya csökkenti a tesztoszteron szintet, különösen az idősebb férfiak esetén.

B6-, C- és E-Vitaminok

Segítenek a prosztata betegségeinek megelőzésében és a prosztata egészségének megőrzésében.

A vitaminok alapvető tápanyagok, amelyek szükségesek az egész emberi test normál működéséhez. A REGEN50 termékekben, a többi összetevővel együtt, a vitaminok fontos szerepet játszanak a prosztata egészségéért folytatott küzdelemben és a betegségek megelőzésében. A B6-vitamin segít csökkenteni a kromoszómális töréseket, csökkentve a prosztatarák kockázatát. A C-vitamin ugyanúgy hat, mint a B6-vitamin, védi a kromoszómákat. Az E-vitamin a véráramot és a vérkeringést befolyásolja, ezért természetes afrodiziákumnak számít. A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy az E-vitamin megőrzi a prosztata természetes egészségét, és ezzel egyidejűleg óvja is azt.

L-arginin

Egyéb összetevőkkel együtt az L-arginin kulcsfontosságú tényező a jobb szexuális potencia érdekében.

 Az L-arginin egy aminosav, amely hasznos a véráramláshoz kapcsolódó betegségek és egészségügyi problémák, például merevedési zavarok, eldugult artériák stb. kezelésében. A megnövekedett nitrogén-monoxid (NO) szint a vérben kitágítja az artériákat és javítja a véráramot, amely kulcsszerepet játszik a merevedésben és általánosságban véve a szexuális egészségben. Az L-arginint hatásos összetevőnek tekintik a potencia, valamint az erekció elérésének és fenntartásának szempontjából.

Magnézium

Különösen hatékony a betegségek és a prosztata okozta egészségügyi problémák kezelésében.

A magnézium egy ásványi anyag, amely a szervezet anyagcseréjéhez szükséges, nélküle a test nem tud normálisan működni. A rendszeres magnéziumbevitel bizonyítottan hatékony számos betegség, köztük a prosztata rák kezelése esetén is. A kutatások kimutatták, hogy a prosztata szövődményei jelentősen csökkennek, ha az ember rendszeresen szed magnéziumot. Hasznosnak bizonyul a prosztata megnagyobbodásával kapcsolatos problémák kezelésében, valamint a fertőzések visszaszorításában is. A kutatások kimutatták, hogy a magnézium hatékony rákellenes megelőzőszer. Jelentősen hozzájárul a fáradtság és a kimerültség enyhítéséhez.