RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

A merevedési zavar egy olyan rendellenességet jelent, amely miatt a férfiak nem képesek erekciót elérni vagy fenntartani a szexuális aktus végéig az elmúlt hat (6) hónapot figyelembe véve a szexuális közösülések túlnyomó része során.

Ez egy élettani folyamat, amely nélkülözhetetlen a férfiak normális reproduktív szerepéhez. A merevedés megnöveli és megerősíti a férfi nemi szervet, amely a behatoláshoz szükséges, és amelyet szexuális izgalom vagy stimuláció okozhat, de más okból kiváltott szexuális izgalom esetén is előfordulhat.

A folyamat a következő lépésekből áll: a pénisz artériái ellazulnak és kitágulnak, nagyobb véráramlást generálva a péniszben. A pénisz artériáinak megfeszülésekről és kitágulásakor a vénák húzódni kezdenek, és az ezekben található vér a péniszben marad. Minél több vér jut a péniszbe, annál erősebb az erekció.

A merevedési zavart (az egészséges erekció elérésének képtelensége) a prosztata betegsége is okozhatja, amelyet időben történő diagnosztizálásakor bizonyos kezelésekkel/gyógyszerekkel lehet kezelni, mivel ezek elősegítik a prosztata egészségét és befolyásolják az erekciót is. Ne feledje, hogy a merev és egészséges erekcióhoz a prosztata kezelésére is szükség van.

De először vessünk egy pillantást az erekció minőségére és arra, hogy hogyan befolyásolja a merevedési zavart.

AZ EREKCIÓ MINŐSÉGE

Három (3) dolog határozza meg a merevedés minőségét:

  1.  Az egészséges erekció elérésének képessége
  2.  Az erekció erőssége
  3.  A hosszabb erekció fenntartására való képesség a kielégítő szexuális közösülés érdekében

Tehát, ha nem felel meg a három követelmény egyikének, nagy esély van arra, hogy prosztatabetegségben szenved, amely befolyásolja a merev erekció elérésének képességét.

Mi a merevedési zavar?

PETYHÜDT PÉNISZ

A merevedési zavar a szexuális közösüléshez kellően erős erekció fenntartására és elérésére való képtelenséget jelenti (hat hónap során). Ez az állapot egyik életkorban sem tekinthető normálisnak, ezért kezelni kell.

Fiatalabb, egészséges és normál potenciával rendelkező, 35-45 éves korú férfiak számára megelőzés miatt ajánlott prosztatavizsgálatra járni évente egyszer-kétszer, illetve cink, likopin, szabalpálma, tökmag, csalán, afrikai szilvafa és maca tartalmú speciális természetes étrendkiegészítőket fogyasztani.

A férfiaknak minden életkorban kellően merev erekciót kell elérniük a normális szexuális közösüléshez, természetesen, némi ingerléssel. Az egészséges és merev erekció elérésére minden bizonnyal nagy hatással vannak a prosztata betegségek, amelyeket különféle tényezők okozhatnak.

Tudja meg, mi az oka, hogy az erekció nem elég merev és egészséges >