RENDELÉSEK ÉS INFORMÁCIÓK
info@regen50.hu

Természetes és bizonyítottan hatékony megoldás a prosztata,
a húgyutak, a potencia, a libido és vitalitás gondjaira

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge image Promo badge image

A REGEN50 és REGEN50 STRONG kizárólag bizonyítottan hatásos összetevőket tartalmaznak.

A REGEN50 készítmények aktív és természetes összetevőket tartalmaznak. Hatásukat számos tudományos kutatás és sokéves kutatások bizonyították. A növények, vitaminok és ásványi anyagok kivonatai, amelyek a REGEN50 formuláját alkotják, a legmagasabb színvonalat képviselik, és azokat speciális módszerekkel, szigorúan ellenőrzött körülmények között nyerik ki. Szakembereink több szakaszban végzik a termékminőségi teszteket. Ezért a REGEN50 sokszorosan jobb és hatékonyabb, mint a piacon jelenleg elérhető hasonló termékek.

A REGEN50 kapszulák növények, vitaminok és antioxidánsok keverékéből készülnek, megfelelő és hatékony arányban tartalmazva azokat. A készítmény 8 bevált és hatékony természetes összetevőt tartalmaz: Szabalpálma kivonat, tökmag kivonat, afrikai szilvafa kéreg kivonat, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, cink és magnézium. A REGEN50 STRONG egy természetes étrend-kiegészítő, amely segíti prosztata gyulladás és prosztata megnagyobbodás (jóindulatú prosztata hiperplázia) esetén, valamint azoknak a férfiaknak, akik el akarják kerülni a prosztata megnagyobbodását és más prosztata betegségeket, beleértve a prosztata rákot. Ezenkívül a kapszulák segítenek a merevedés megerősítésében, a szexuális energia és állóképesség fokozásában. A középkorú és idősebb férfiak mellett a REGEN50 STRONG kapszulákat fiatalabb férfiak is alkalmazhatják, hogy időben megakadályozzák a prosztata megnagyobbodást, prosztata gyulladást, prosztata rákot és impotenciát, vagy hogy növeljék a libidót és fenntartsák a normál tesztoszteronszintet. A REGEN50 STRONG készítmény tizenkét bevált és hatékony természetes összetevőből készül: Szabalpálma kivonat, csalángyökér kivonat, afrikai szilvafa kéreg kivonat, maca gyökér por, indiai tömjénfa kivonat, paradicsom kivonat – likopin, C-vitamin, E-vitamin , B6-vitamin, cink, magnézium éss l-arginin. A sok természetes összetevő miatt a REGEN50 STRONG a piacon elérhető legerősebb formula a prosztata és az impotencia kezelésére. Ez tartalmazza a legtöbb aktív természetes összetevőt egy kapszulában.

A következő részletek azokból a tudományos tanulmányokból és a tesztekből származnak, amelyek bizonyították a REGEN50 formuláját alkotó összetevők hatékonyságát.

A szabalpálma (Serenoa repens) egy törpepálma, amelynek bogyós gyümölcsei azokat a hatékony összetevőket tartalmazzák, amelyek hozzájárulnak húgyutak és a prosztata normál működéséhez. A szabalpálma olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, mint a zsírsavak, a növényi szterinek és flavonoidok. Poliszacharidjai csökkentik a gyulladásokat és erősítik az immunrendszert. 5-alfa-reduktáz gátlóként működik, amely csökkenti a DHT (aktív tesztoszteron, dihidro-tesztoszteron – a prosztata növekedésének elsődleges serkentője) termelését és megakadályozza a prosztata letapadását. Számos tanulmány bebizonyította, hogy erősebb gyulladásgátló hatás érhető el, ha a szabalpálmát likopinnel kombinálva fogyasztják. Az erősebb REGEN50 STRONG formula szabalpálma és likopin (paradicsom kivonat) kombinációját tartalmazza. Svájcban nyolc héten keresztül vizsgált egy 82 betegből álló csoportot. Ebben az időszakban a betegek minden nap különböző szabalpálmát tartalmazó termékeket fogyasztottak. Több beteg a szárított és őrölt bogyók kivonatából készült kapszulát szedett, míg más betegek tabletták, tinktúrák és tea formájában fogyasztottak szabalpálmát. A kezelés befejezése után arra a következtetésre jutottak, hogy a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) tüneteitől szenvedő betegek egészségi állapota javult, és a betegek maguk is úgy értékelték, hogy a tünetek részlegesen vagy teljesen el is múltak. Azok a betegek, akik a darált és szárított szabalpálma kivonatot szedtek, szubjektíven értékelték a kezelés sikerét és a tünetek megszűnéséről számoltak be. A tudósok a nemzetközi minősítési rendszer szerint sikeresnek ítélték a kezelést. A pontozási rendszer szerint azonban a legjobb eredmény azoknál a betegeknél volt, akik kapszula formájában fogyasztották a szabalpálma kivonatot. A REGEN50 és a REGEN50 STRONG többek között a szárított és őrölt szabalpálma kivonatot tartalmaz. Ezeknek a tanulmányoknak köszönhetően a mi formulánk – amely növények, vitaminok és antioxidánsok keveréke – került a kapszulákba a legjobb felszívódás és hatékonyság érdekében. Másrészről, a tea és hasonló termékek azért nem olyan hatékonyak, mert a zsírsavak nem oldódnak vízben. Ezért azt javasoljuk, hogy kapszuláinkat étkezés közben vagy után vegye be.

Az afrikai szilvafa kéreg (Prunus Africana) számos tanulmány során bizonyította hatékonyságát a prosztatával kapcsolatos problémák kezelésében, ideértve a Wiener Klinische Wochenschrift c. európai/osztrák orvosi folyóiratban megjelent tanulmányt is. Az egyik csoport résztvevői naponta kétszer 50 mg afrikai szilvafa kéreg kivonatot kaptak, míg a másik csoport ugyanekkora a dózisban kapott placebót. A vizsgálat 2 hónapig tartott. Az eredmények jelentős javulást mutattak azoknál a betegeknél, akik afrikai szilvafa kéreg kivonatot kaptak, szemben a placebóval kezelt betegekkel. Ezenkívül a tanulmány kimutatta, hogy az afrikai szilvafa kéreg kivonat jelentősen és hatékonyan dolgozik együtt más, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (megnövekedett prosztata) kezelésében használt egyéb gyógynövény-kivonatokkal, például a tökmag kivonattal és a szabalpálma kivonattal (Serenoa repens). A REGEN50 és a REGEN50 STRONG többek között az afrikai szilvafa kéreg, tökmag és a szabalpálma aktív kivonatainak tökéletes kombinációját tartalmazzák. Ez a kombináció jelentős pozitív hatást mutatott a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (megnagyobbodott prosztata) tünetei esetén. Az afrikai szilvafa kéreg legfontosabb fitokémiai vegyületei a triterpének (14%), a ferulsav, fitoszterinek (béta-szitoszterol, béta-szitoszteron, kampeszterin) és a tanninok. Az orvosi hatását azoknak a fitoszterineknek tulajdonítják, amelyek gyulladásgátló hatással bírnak, de néhány tanulmány szerint az összes fő csoport hasznos a prosztata egészségével kapcsolatban. A kéreg kivonat hatóanyagai visszafogják az 5-alfa-reduktáz enzim hatását, amely a tesztoszteront dihidro-tesztoszteronná bontja. Mivel a prosztata megnagyobbodásának fő oka a dihidro-tesztoszteron, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás problémái megszűnnek, és ennek következtében a prosztatával kapcsolatos összes húgyuti problémája megoldódik. A REGEN50 és a REGEN50 STRONG az afrikai szilvafa kéreg kivonattal és más hatóanyagokkal hatékonyan segít a prosztata betegségek kezelésében, az optimális tesztoszteron szint fenntartásában, a libidó elvesztésének megakadályozásában és növeli az ezekkel a problémákkal küzdő férfiak életminőségét.

A tökmag kivonat (Cucurbita moschata) hasznos a prosztata problémáinak kezelésében, mivel teli van omega-3 zsírsavakkal, karotinoidokkal és cinkkel, valamint a legfontosabb összetevővel, béta-szitoszterollal, amely gátolja a tesztoszteron dihidro-tesztoszteronná való átalakulásában részt vevő enzimet, ami a túlzott prosztata megnagyobbodásért felelős. A tökmag kivonatot általában szabalpálma kivonattal együtt használják, mivel ez a kombináció hatékonyan csökkenti a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) tüneteit. Ugyanakkor már csupán a szabalpálma kivonat használata is csökkentheti a prosztata megnagyobbodás tüneteit. Egy kísérlet során 47, jóindulatú prosztata megnagyobbodásban szenvedő beteget vizsgáltak, akik édesburgonya keményítőt (A csoport, placebó, 320 mg/nap), tökolajat (B csoport, 320 mg/nap), és szabalpálmát (C csoport, 320 mg/nap) kaptak, valamint a tökmag és a szabalpálma kivonatát együttesét (D csoport, napi 320 mg). Kimutatták, hogy az életminőség javult a B, C és D csoportokba tartozó, prosztatamegnagyobbodásban szenvedő betegeknél – akik csak szabalpálma kivonatot vagy tökkivonatot kaptak, és jelentősen javult azoknál a betegekbnél, akik a kettő kombinációját szedték. A REGEN50 formula a tökmag kivonat és a szabalpálma kivonat kombinációját tartalmazza.

A csalángyökér kivonat (Urticae dioica) tápanyagokat, például béta-szitoszterolt, ligánokat, zsírsavakat, antocianinokat, C-vitamint és szerotonint tartalmaz. Kimutatták, hogy a csalángyökér jótékony hatással van a prosztata egészségére, mivel szabályozza a prosztataszövet hormonaktivitását. Erős gyulladásgátló és mikrobaellenes hatásokkal is rendelkezik. Egy kettős vak, placebó-kontrollos vizsgálat során, melyben 558 jóindulatú prosztata megnagyobbodásban szenvedő beteg vett részt, a csalángyökér kivonat pozitív hatással volt az alsó húgyúti tünetek enyhítése esetén. A javulás elérte a 81%-ot, és a vizeletáramlási sebesség jelentősen megnőtt a placebóval kezelt betegekhez képest. Szabalpálma kivonatával kombinálva a csalángyökér kivonat még lenyűgözőbb hatást gyakorolt a jóindulata prosztata megnagyobbodásra. Kimutatták, hogy a kombináció annyira hatékony volt, mint az olyan gyógyszerkészítmények, amelyek csökkenti a tüneteket és elősegítik a vizeletáramlást. Más tanulmányok kimutatták, hogy a csalán lenyűgözőnek mondható 30%-kal gátolja a tumornövekedést. A csalángyökérből származó lektinek azok a fehérjék, amelyek részt vesznek a sejtek felismerésében, és a rákos sejtekkel való kapcsolatuk növeli a rosszindulatú sejtek megtámadására való képességüket az egészséges sejtekkel szemben. A Clinical Therapeutic Suggest c. folyóiratban közzétett tanulmányok bebizonyították, hogy a csalángyökér kivonat az afrikai szilvafa kéreg kivonattal kombinálva még hatékonyabb eredményt nyújt a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésében. A REGEN50 STRONG formula többek között a csalángyökér kivonat és az afrikai szilvafa kéreg kivonat kombinációját is tartalmazza.

A maca gyökér por (Maca, Lepidium mayenii) számos hasznos hatóanyagot tartalmaz, beleértve a lipideket, rostokat, ásványi anyagokat (kalcium, réz, cink, kálium), vitaminokat, fenolokat, 53 illóolajat, nem lúgos bioaktív anyagokat, 7 alkamidot és béta-szitoszterolt. A maca gyökerének pozitív hatásait annak tulajdonítják, hogy képesek segíteni a szexuális, endokrinális (hormonális) és a mentális egészségi állapoton. Évszázadok óta használják afrodiziákumként az egész világon és a merevedési zavarok, pl. az impotencia természetes gyógymódjaként. A merevedési zavarban (impotencia) szenvedő férfiakon végzett tanulmány jelentős javulást mutatott azoknál, akik maca gyökeret használtak, szemben a placebót alkalmazókkal. További négy, az MMC által végzett klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a libidó és a szexuális teljesítóképesség is javult. További kutatások pedig kimutatták, hogy a maca gyökér a prosztata méretének csökkenésére is hatással van a férfiak esetében. A REGEN50 STRONG formulája maka gyökér port is tartalmaz, amely más növényekkel, vitaminokkal és antioxidánsokkal kombinálva nemcsak a prosztata egészségét, hanem a pénisz erekcióját és merevségét is befolyásolja.

A likopin egy karotinoid, amelyet a paradicsom tartalmaz bőségesen. Hasznos a prosztata rák megelőzésében és kezelésében. Epidemiológiai vizsgálatok megerősítették, hogy azon lakosságoknál, amelyekben sok likopint fogyasztanak, alacsonyabb a prosztata rák kockázata. Egy klinikai vizsgálat során a paradicsommártást fogyasztó férfiaknál csökkent a prosztata-specifikus antigén (PSA) szintje a jóindulatú prosztata megnagyobbodásban szenvedő betegek esetén, szemben azokkal a betegekkel, akik nem fogyasztottak paradicsomszószt. Más klinikai vizsgálatok sorám a prosztatarákban szenvedő férfiak napi 30 mg likopin-kiegészítőt kaptak három héten keresztül a prosztata műtét előtt. Megfigyelték, hogy ezeknél férfiak kevesebb daganatot mutattak ki, mint azoknál a férfiaknál, akik nem kaptak likopint. Ami azt sugallja, hogy a likopin hasznos lehet a már meglévő prosztatarák kezelésében is. A prosztatarák megelőzése esetén az epidemiológiai vizsgálatok szerint napi 6 mg likopin fogyasztása rendkívül hasznos lehet. Egy napi REGEN50 STRONG adag 20 mg kiváló minőségű likopint tartalmaz, amely védi a prosztatát a rák ellen.

Az indiai tömjénfa gyanta kivonat (Boswellia serrata) bizonyítottan hatékonyan gátolja az 5-lipoxigenázt, amely a gyulladás kialakulásáért felelős. Emellett szabályozza a génexpressziót, így gátolja a jóindulatú prosztata megnagyobbodásban (BPH) és a prosztatarákban szerepet játszó proinflammatorikus citokinek termelését. Az indiai tömjénfa kivonat gyulladásgátló hatásait emberekkel végzett vizsgálatok során bizonyították. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy az indiai tömjénfa gyanta kivonat hatékonysága szabályozza a prosztata rákos sejtek proliferációját és gátolja a prosztata rák elterjedését. Ennek során megakadályozza a rendellenes sejteket tápláló erek kialakulását. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy a Boswellia serrata nemcsak megakadályozta a tumorsejtek növekedését, hanem arra ösztönözte a testet, hogy aktiválja a rákos sejtek önpusztítását. A REGEN50 STRONG az indiai tömjénfa gyanta kivonattal és más összetevők kombinációjával megvédi a prosztatát a gyulladásoktól és a prosztataráktól.

Phytotherapy Research,Phytother. Res. 27: 218–226 (2013)Published online 23 April 2012 in Wiley Online Library(wileyonlinelibrary.com) DOI: 10.1002/ptr.4696
Improving BPH symptoms and sexualdysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial†Andreas Suter,1,4*Reinhard Saller,2Eugen Riedi3and Michael Heinrich41Medical Department, A. Vogel Bioforce AG, Roggwil, Switzerland2Institute of Natural Medicine, Zurich University Hospital, Zurich, Switzerland3Urological practice, Chur, Switzerland4School of Pharmacy, University of London, University College London, London, United Kingdom
Bartlet A et al. Efficacy of Pygeum africanum extract in the tretment of micturitional disorders due to benign prostatic hyperplasia. Evaluation of objective and subjective parameters. A multicentre, randomized, double-blind trial. Wiener Klinische Wochenschrift, 1990, 102:667-673
A double-blind, randomized, pilot dose-finding study of maca root (L. meyenii) for the management of SSRI-induced sexual dysfunction.
CNS Neurosci Ther 2008 Fall;14(3):182-91 (ISSN: 1755-5930). Dording CM; Fisher L; Papakostas G; Farabaugh A; Sonawalla S; Fava M; Mischoulon
Carbin BE, Eliasson R. Treatment by Curbicin in benign prostatic hyperplasia (BPH). Swed J Biol Med . 1989;2:7–9.
Carbin BE, Larsson B, Lindahl O. Treatment of benign prostatic hyperplasia with phytosterols. Br J Urol . 1990;66:639–41.
Schiebel-Schlosser G, Friederich M. Phytotherapy of BPH with pumpkin seeds–a multicenter clinical trial. ZeitsPhytother . 1998;19:71–6.
J Herb Pharmacother. 2005;5(4):1-11.
Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study.
Frank, M.B., Yang, Q., Osban, J., Azzarello, J.T., Saban, M.R., Saban, R., Ashley,
R.A., Welter, J.C., Fung, K.M. and Lin, H.K. (2009). Frankincense oil derivedfrom Boswellia carteri induces tumor cell specific cytotoxicity.
BMC ComplementAltern. Med.,18: 9:6

 

Szakértői vélemény

A Nutrilago REGEN50 és a REGEN50 STRONG természetes étrend-kiegészítők, amelyek egyetlen kapszulában ötvözik az összes olyan összetevőt, amelyről köztudott, hogy pozitív hatással vannak a prosztata egészségére. A REGEN50 termékek hatékony megoldások és a prosztataproblémákkal, impotenciával, alacsony libidóval és csökkenő tesztoszteronszinttel küzdő férfiak elsőszámú választása. A REGEN50 étrend-kiegészítők azon a férfiak számára ajánlottak, akik meg akarják akadályozni az öregedés okozta esetleges jövőbeli problémákat, valamint a prostatitisz, jóindulatú prosztata megnagyobbodás, a prosztata rák, a libidó és tesztoszteron elvesztése vagy a merevedési zavarok, például az impotencia megjelenésének esetleges tüneteit és problémáit akarják orvosolni.

A következő tünetek utalhat arra, hogy valami nincs rendben a prosztatával: gyakori vizeletürítés napközben, sürgető vizelési inger, gyenge vizeletáramlás és vizeletsugár, égő érzés vizelés közben, gyakori éjszakai megébredés vizelés miatt, nehézségek a vizeletáramlás megindításával, vizelés utáni csöpögés, a hólyag nem teljes kiürülésének érzete.

Minél hamarabb észreveszi a prosztata problémát, és időben kezd reagálni a tünetekre, annál nagyobb az esélye, hogy a nem-agresszív kezelések és a természetes gyógymódok sikerrel járjanak.

A következő tünetek utalhat arra, hogy valami nincs rendben a prosztatával:

  • gyakori vizeletürítés napközben,
  • sürgető vizelési inger,
  • gyenge vizeletáramlás és vizeletsugár,
  • égető érzés vizelés közben,
  • gyakori éjszakai megébredés vizelés miatt,
  • nehézségek a vizeletáramlás megindításával,
  • vizelés utáni csöpögés,
  • a hólyag nem teljes kiürülésének érzete.

Secure Payment

EGYSZERŰ VÁSÁRLÁS & BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Egyszerű rendelés, diszkrét vásárlás és biztonságos fizetés. 〉 Tovább...

delivery

INGYENES ÉS DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS

A 26.300 Ft feletti rendelések esetén a szállítás ingyenes. Minden termék diszkrét csomagolásban érkezik. 〉 Tovább...